Speedminton® de hele wereld

Het idee voor "Speedminton®", het spel, werd geboren in Berlijn Kreuzberg. In het begin slechts een paar mensen gespeeld in de lokale parken. Maar binnen een paar jaar mensen van over de hele wereld begon te spelen en liefde Speedminton®. Tegenwoordig Speedminton® wordt gespeeld op 5 continenten. In 2013 spelers uit 52 landen veroverd tegen elkaar tijdens de 2de ISBO Speedminton® WK.

[WWW.SPEEDMINTON.COM]

Speedminton® - Het origineel

Speedminton® is zich bewust van zijn verantwoordelijk als bedrijf in de maatschappij. Als werkgever en producent hechten wij waarde aan een eerlijke behandeling van onze werknemers en ook aan een kwalitief hoogwaardig en tegelijkertijd milieuvriendelijke produktie. De hoge kwaliteit van Speedminton® produkten en het produktieproces volgens de REACH standaarden is bevestigd door verschillende onafhankelijke instituten.

Het geheim – Speeder® made in Germany:

De wereldwijd gepatenteerde Speedminton® shuttle wordt Speeder® genoemd. Speeder® zijn de enige Crossminton / Speed Badminton shuttles die niet geproduceerd worden in China maar in Sachsen/Germany en wel met hoogwaardige Zwitserse recyclebare kuntstoffen. De Speeder® is de enige door de internationale Crossminton bond ICO gecertificeerde shuttle en wordt exclusief gebruikt tijdens alle ICO wedstrijden wereldwijd.

Dankzij zijn golfvormige en compacte afmeting roteert de Speeder® tijdens zijn vlucht. Het gevolg: windbestendigheid en accuratesse! Alleen met de Speedminton Speeder® is het mogelijk om ook in het donker te spelen! Gebruik daarvoor een Speedlight en de NIGHT Speeder® en 3 uur lang glow in the dark fun is gegarandeerd.

Per Hjalmarson: Wereld en Europees kampioen:
„De Speedminton® Speeder® is de enige geschikte wedstrijd Speed Badminton shuttle en ‘overleven’ zelfs mijn opslagen van over de 250km/h.“

Rene Lewicki, ICO-President:
„De Speeder® van Speedminton® is de enige Speed Badminton shuttle die geproduceerd is buiten China. Alle andere shuttles komen uit China en zijn goedkope kopieën die niet geschikt zijn voor Speed Badminton en daarom vertrouwen wij op het professionele kwaliteitsnivo van de Speeder® van Speedminton®.“

De Rackets

Door continue verbeteringen, vele jaren van ervaring en hoogwaardige materialen wordt de hoge kwaliteit van Speedminton® rackets gegarandeerd. Het veelvuldig testen van onze produkten zorgt ervoor dat alleen EU gecertificeerde materialen worden gebruikt in de produktie van Speedminton® uitrusting.

Ons eigen kwaliteitscontrole proces in China garandeert dat de Speedminton® rackets onder eerlijke werkomstandigheden en milieuvriendelijk worden vervaardigd. Redenen waarom meer dan 90% van alle internationale wedstrijdspelers bewust kiezen om te spelen met materiaal van Speedminton® spelen.

Kies ook voor de kwaliteit van Speedminton® net als de 10 miljoen bestaande klanten die ons materiaal vertrouwen bij het spelen van ‘s werelds snelste en meest plezierige racketsport.