Speedminton®

Speedminton GmbH, opgericht in 2002, presenteerd de wereld een nieuwe sport: Crossminton / Speed Badminton! Eenvoudige regels maken de sport attractief voor de wedstrijdspeler en recreanten die een racket kunnen vasthouden! Wedstrijd of freestyle, het maakt niet uit: Crossminton / Speed Badminton is een spel zonder grenzen.

Speedminton® maakt voor de sport Crossminton / Speed Badminton speluitrusting gemaakt van kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal: aluminium of carbon rackets, gepatenteerde Speeder®, velden en meer – alles wat nodig is om op het strand, in het park of op straat te spelen! Play anywhere, anytime!

Kort historie overzicht

2001 in Berlijn-Kreuzberg, de eerste spelers verzamelden zich die zeer enthousiast waren over het snellere en meer windstabiele badmintonspel. Een paar van hen richtten een kleine onderneming op, Speedminton GmbH . Zij deden er slechts vijf jaar over om vanuit een idee een compleet nieuwe sport – Crossminton/Speed Badminton – te bedenken en daarbij bijbehorende produkten te ontwikkelen. In 2005 werden de eerste sets succesvol in de markt gezet.

Door nauwe samenwerking met topspelers is de kwaliteit van het materiaal continue verbeterd. Speedminton® is met een marktaandeel van meer dan 80% marktleider in Crossminton materiaal. Speedminton® ondersteunt de ontwikkeling van de sport op club- en bondsniveau. In 2011 vonden de eerste ISBO Speedminton® wereldkampioenschappen plaats in Berlijn.

Crossminton/Speed Badminton verovert de wereld. Momenteel zijn er meer dan 2,5 miljoen recreatieve spelers, de meeste daarvan in Europa. Maar ook in Australië, Mauritius of Brazilië wordt al rumschoots gespeeld. In 2012 werd Speedminton® Sporting Goods Inc. opgericht in Californië.

Speedminton GmbH (Hauptsitz)

Trachenbergring 85
12249 Berlin
Deutschland

Tel.: 0049 (30) 69 56 77 40
Fax: 0049 (30) 69 56 77 41
Email: info-garbage-@-garbage-speedminton-garbage-.-garbage-com